0405_TOP_Dilts_Bateson

Model van de logische niveaus

Image Model van de logische niveaus

LEER

0405_Dilts-en-BatesonRobert Dilts (1972) ontwikkelde het model van de logische niveaus. Gregory Bateson (1979) ontwikkelde dit model verder uit. Als je iets verandert op een bepaald niveau, verandert het niveau eronder automatisch mee. De kans dat er op een bovenliggend niveau iets mee verandert, is een stuk kleiner.

 

 

 

 

Meer weten over modellen? Check ons boek, we behandelen er zo’n 90


Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

Boek_PRIJSDit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!

Bestel dit boek nu!

 


Opleiding: Changedenker

“Omdat er in heel het land geen opleiding is die deze combinatie zo aanbiedt, ontwikkelden we hem zelf!”

The-BoxChange-in-the-Box is een verrassend programma met verbinding als gele draad die je opleidt tot changedenker. Met dit programma heb je alle ingrediënten in huis om succesvol te kunnen veranderen. Of het nu om jezelf, je team of je organisatie gaat.

Dit programma is geschikt voor iedereen die ‘iets met veranderen’ moet en niet goed weet waar hij moet beginnen. Uit ervaring zien we dat dat vaak teamleiders, projectmanagers, communicatie- en HR-adviseurs zijn die een veranderproject er ‘even bij’ krijgen. 

Omdat we de impact voor jou van dit programma zo hoog mogelijk willen maken en we persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden, werken we met kleine groepen.

Lees meer…

Deel dit bericht