1106_TOPKwaliteitscirkel-van-Deming

Kwaliteitscirkel van Deming

Image Kwaliteitscirkel van Deming

 

1106_Kwaliteitscirkel-van-DemingWil je meer bereiken, dan moet je een continue cyclus op gang brengen. Van het plannen van acties, het uitvoeren en checken ervan tot het bijsturen of bijstellen van die uitvoering of het plan. William Edwards Deming (1993) ontwikkelde de kwaliteitscirkel van Deming. Jou misschien beter bekend als de PDCA-cyclus. De cyclus is gebaseerd op het werk van Walter Shewhart (1939).

Voor meer en betere resultaten is het belangrijk dat je de cyclus in beweging krijgt en houdt. En dat kan op verschillende niveaus binnen een organisatie. Bijvoorbeeld door hem toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Om je daarbij te helpen zijn de opdrachten in dit boek onderverdeeld in de 4 stappen van de cyclus. Bovenaan elke pagina zie je op welke stap de opdracht betrekking heeft.

 

 

Meer weten over modellen? Check ons boek, we behandelen er zo’n 90


Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

Boek_wit_PRIJSDit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!

Bestel dit boek nu!

 

Deel dit bericht