0316_TOP_FrisseKijk

Frisse lucht

Image Frisse lucht = frisse kijk

Doe

0316_SchoenenDoor letterlijk out-of-the-box te komen, krijg je meer out-of-the-box ideeën. Een experiment van Stanford University (2014) toonde aan dat mensen met een bureaujob 60% meer toepassingen konden bedenken voor alledaagse voorwerpen als ze op een loopband liepen. Dus koppel het nuttige vandaag aan het gezonde en ga wandelend vergaderen! Houd het wel efficiënt, dus:

  • Bedenk vooraf waar je naar toe gaat, dan hoef je daar niet bij stil te staan terwijl je overlegt met de ander.
  • Wandel met maximaal drie tot vier personen zodat je elkaar goed kunt verstaan.
  • Zorg voor een “luchtige” agenda: belangrijke beslissingen neem je het beste als je rustig zit.

Meer opdrachten? Check ons boek, we hebben er zeker 175


Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

Boek_PRIJSDit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!

Bestel dit boek nu!

 


Opleiding: Changedenker

“Omdat er in heel het land geen opleiding is die deze combinatie zo aanbiedt, ontwikkelden we hem zelf!”

The-BoxChange-in-the-Box is een verrassend programma met verbinding als gele draad die je opleidt tot changedenker. Met dit programma heb je alle ingrediënten in huis om succesvol te kunnen veranderen. Of het nu om jezelf, je team of je organisatie gaat.

Dit programma is geschikt voor iedereen die ‘iets met veranderen’ moet en niet goed weet waar hij moet beginnen. Uit ervaring zien we dat dat vaak teamleiders, projectmanagers, communicatie- en HR-adviseurs zijn die een veranderproject er ‘even bij’ krijgen. 

Omdat we de impact voor jou van dit programma zo hoog mogelijk willen maken en we persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden, werken we met kleine groepen.

Lees meer…

Deel dit bericht