0426_TOP_Feedback

Feedback

Image Feedback

DOE

0426_FeedbackOf je nu starter bent, manager of directeur: Feedback is belangrijk voor ieders loopbaan. Dankzij feedback leer je je sterktes en zwaktes kennen en dat geeft je de kans om te groeien.

Feedback is overigens niet altijd top-down. Feedback tussen collega’s zorgt voor betere communicatie op de werkvloer. De technologie kan je daarbij een handje helpen en zorgt ervoor dat je alles makkelijk kunt bijhouden.

Dus experimenteer eens met verschillende platformen voor feedback, zoals e-mail, Google Drive, Slack of Evernote. Of, als dat past bij jullie organisatiecultuur, geef eens een “Cheers” aan een collega via TINYpulse of een real-time compliment met YouEarnedIt.

 

 

Meer opdrachten? Check ons boek, we hebben er zeker 175


Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

Boek_wit_PRIJSDit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!

Bestel dit boek nu!

 

Deel dit bericht