0331_TOP_Budget

Budget

Image Budget

ONTSPAN

0331_10EuroHet gaat niet om de hoogte van je budget. Het gaat om de effectiviteit van je acties. Kleine(re) budgetten betekenen absoluut niet minder resultaat. Integendeel. Vaak kom je tot hele creatieve oplossingen.

Om je daarbij een handje te helpen, mag je vandaag persoonlijk niet meer dan 10 euro uitgeven aan je dagelijkse boodschappen. Waar heb je het aan besteed? Had je het van tevoren gepland? Of hield je aan het eind van de dag een paar uur over…? 😉

 

Meer opdrachten? Check ons boek, we hebben er zeker 175


Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

Boek_wit_PRIJSDit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!

Bestel dit boek nu!

 

Deel dit bericht