0323_TOP_schaal-1-10

Analytisch denkvermogen

Image Analytisch denkvermogen

KIJK

0323_schaal-1-10Analytisch denkvermogen. 9 van de 10 keer wordt van je verwacht dat je het hebt of (nog) verder ontwikkelt. Het houdt in dat je een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven kunt bekijken en probleemoplossend kunt denken. Daarvoor moet je hoofd- en bijzaken goed kunnen onderscheiden.

Het voordeel? Je verdrinkt niet snel in alle informatie die op je af komt, want in je hoofd maak je categorieën aan en leg je snel verbanden. Aangezien je zelf problemen kunt oplossen en vragen kunt beantwoorden voor jezelf of anderen, ben je altijd een stapje voor en dat geeft rust en vertrouwen. Niet alleen bij jezelf.

Welk cijfer geef jij jouw analytische denkvermogen?

 

 

Meer opdrachten? Check ons boek, we hebben er zeker 175


Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

Boek_wit_PRIJSDit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!

Bestel dit boek nu!

 

Deel dit bericht