Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

Kleine stapjes samen maken ook een groot verschil. Maar door de waan van de dag kom je er vaak niet aan toe om de dingen net eens even anders te doen. Wil je meer uit je organisatie en jezelf halen? Maar heb je eigenlijk geen tijd om dikke studieboeken erop na te slaan of mis je vaak een concrete vertaalslag van theorie naar praktijk? Dan is “Pellen tot de kern” hét boek voor jou.

Dit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 80 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!

Ik wil hem ten zeerste aanraden 😉 Zeer inspirerende inhoud om je organisatie te 'boosten', medemerkers te motiveren en communicatie te optimaliseren Je kan er op alle pagina's aan beginnen en eindigen, ontdekken waard #top

Steven De Smet @DeFlik
Image

Anderen tippen op ons boek? Graag!

Sneak preview

Zelf pellen

Maak jij dat verschil en wil je zelf kunnen pellen tot de kern?
Bestel het boek dan vandaag nog.

De sneak previews van het boek zijn er ook als korte video. Zo beleef je al een voorproefje van onze trainingen.

Doelen

Guilty Pleasures

Kleuren

Kleurbekennen

Leerstijlen

Sponsoring

Value triangle

Waardering

Wat schaft de pot?