ons boek

Kleine stapjes samen maken ook een groot verschil. Maar door de waan van de dag kom je er vaak niet aan toe om de dingen net eens even anders te doen. Wil je meer uit je organisatie en jezelf halen? Maar heb je eigenlijk geen tijd om dikke studieboeken erop na te slaan of mis je vaak een concrete vertaalslag van theorie naar praktijk? Dan is “Pellen tot de kern” hét boek voor jou.

Dit praktische boek (hardcover, A5, 400p.) dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie.

En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 80 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Je start gewoon op de dag dat je het boek krijgt en een jaar later heb je heel wat bereikt. En kun je nog meer bereiken door gewoon weer van voor af aan te beginnen in het boek.

Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil!Anderen tippen op ons boek? Graag!

Bestel het boek

Maak jij dat verschil en wil je als 1 van de eersten een exemplaar ontvangen in maart? Bestel het boek dan vandaag nog.

Bestel het boek

extra pellen?

Wil je zelf extra pellen of iemand het boek als geschenk geven? Dat kan!

Wij pakken het graag voor je in. Schrijf bij ‘notities’ in het bestelformulier je persoonlijke boodschap en we voegen die toe! Vermeld je naam als de ontvanger deze mag weten. Wij verklappen hem namelijk niet 😉

als geschenk + 2,50€

Van denken naar doen
Hoe zet je de theorie om naar de praktijk?

Kijk bij onze workshops!