Ballonnen

Welkom lief kleintje

05_icoon_Blog Welkom lief kleintje

BallonnenEen geweldig lieve meid op de communicatieafdeling waar ik een paar maanden projecten oppak is zwanger. Zelfs als ìk de kamer op kom lopen, voel ik de roze wolken onder mijn voeten. Eind volgende maand is het zover. Dan wordt ze geboren. Ze. Want we weten al dat het een meisje wordt. De naam is nog een verrassing. Heerlijk, die kleine geheimpjes die de hele periode extra speciaal maken! Ik hoop dat de mannen van From Boer afgelopen maanden ook zo genoten hebben…

“Mooi bedacht, maar ik vind het eigenlijk nog mooier dat bijna 100% van de genodigden ook daadwerkelijk aanwezig was. Dat is betrokkenheid. Samenwerking. Waardering.”

Een geheim droegen zij namelijk zeker ook met zich mee. De onthulling van hun nieuwe naam en het presenteren van hun innovatieve plannen! 30 januari jl. kregen de partners die de nieuwbouw helpen realiseren een uniek kijkje achter de schermen bij de telers. Mooi bedacht natuurlijk, maar ik vind het eigenlijk nog mooier dat bijna 100% van de genodigden ook daadwerkelijk aanwezig was. Dat is betrokkenheid. Samenwerking. Waardering.

Onthulling logo

Logo-FromBoerEn heel eerlijk: daar hebben wij niets aan gedaan. Het zijn de mannen zelf die lading geven aan hetgeen wij bedacht hebben. Of liever gezegd, juist omdat zij van nature dat DNA uitstralen, konden wij een passende positionering en dito uitvoering ervan bedenken. En dus werden er sla-stamppotjes geserveerd de 30e. Lekker zijn die hoor. Als je het recept zelf eens wilt proberen, hij staat op hun nieuwe website.

Hoe geef jij eigenlijk lading aan het DNA van jullie organisatie? Reflecteren jullie zo nu en dan? En dan bedoel ik niet alleen reflecteren op het werk, maar zeker ook op houding en competenties die hieruit voortvloeien. Want die zorgen uiteindelijk weer voor het juiste gedrag, matchend bij jullie DNA!
Als je het mij vraagt, zit die match bij From Boer helemaal goed. En uit de grond van mijn hart wens ik hen heel veel succes en plezier. En dat wens ik mijn roomie ook. Want stiekem heb ik een zwak voor familiebedrijven. En zeg nu zelf: bij de geboorte van eerste kindje voelt het soms ook of je ineens een familiebedrijf moet runnen. Maar je doet het met veel plezier. 😉


Lees meer maandelijkse blogs van Mirjam

 

Deel dit bericht