Thee

Teatopic

05_icoon_Blog Teatopic

Thee

(piep piep) ‘Pellen tot de kern natuurlijk. Zakelijk en privé’. Het was de tekst van een appje dat ik stuurde naar Edwin toen ik bij 1 van onze klanten een theezakje van Pickwick pakte en de vraag las: Welke titel zou jij het boek over jouw leven geven? Je kent ze vast. Die teatopics. Originele vragen voor een goed gesprek als je het motto van Pickwick moet geloven.

Goed, dat origineel geldt misschien niet voor alle vragen, maar ze zetten je wel even aan het denken. Dat het antwoord Pellen tot de kern zou zijn, verbaast je wellicht niet. Het is immers de titel van ons boek. Maar ook privé pel je tot de kern. Ik althans wel. Waar gaat het écht om in het leven?

En dan kan ik niet anders concluderen dan dat liefde en gezondheid de belangrijkste 2 aspecten zijn. Liefde is overigens een breed begrip in deze. Ook klanten die vanaf het 1e uur klant bij ons zijn en waarmee we deze maand dus al 10 jaar samenwerken, vallen in deze categorie. Zij zorgen er echt voor dat het werken leuk blijft. Een dikke dikke merci.

“Het vertrouwen dat kopers uitspreken door ons boek al te kopen, voordat we hem kunnen uitleveren, is met geen pen te beschrijven!”

Ook een dikke merci aan alle early birds of ‘believers’ zoals iemand zei. Zij die ons boek al gekocht hebben, terwijl we hem vanaf 14 maart kunnen uitleveren. Het vertrouwen dat de kopers daarmee uitspreken naar ons en het gevoel dat dat met zich meebrengt, is echt met geen pen te beschrijven. Ons jubileumjaar kan al niet meer stuk.

En dat gaan we vieren! Op de dag zelf met onze kinderen. Volgende maand met het voltallige personeel 😉 De maanden daarna met onze klanten. En met onze niet-klanten? Ook. Want we blijven iedereen elke maand inspireren met onze columns! Nog maar 60 te gaan voor het volgende grote feest. Hoeveel kopjes thee zouden dat zijn…? 😉


Lees meer maandelijkse blogs van Mirjam

 

Deel dit bericht