ED_Koperen-verjaardag

Koperen bal

05_icoon_Blog Koperen bal

ED_Koperen-verjaardag

Volgens mij is het 1 van mijn 1e bewuste herinneringen: het feestje van mijn ouders’ 12,5 jarige bruiloft. Als klein meisje mocht ik met mijn grote nicht een ijsje gaan halen terwijl de grote mensen verder feestten. Er werd gezongen, gelachen, gefeest. Mijn ouders werden letterlijk en figuurlijk opgetild door familie en vrienden. Verbinding pur sang. En het is die verbinding die ik blijf nastreven. Privé, maar ook zakelijk.

“Geen verandering zonder verbinding”

Ondertussen leggen Edwin en ik 12,5 jaar de essentie van organisaties bloot. En het viel ons op dat in 9 van de 10 gevallen er bij een verandering totaal niet stil gestaan wordt bij de verbindingen die er zijn. Met mensen. Processen. Lijntjes. Structuren. Enzovoorts. Maar lieve allemaal: het is juist die verbinding die nodig is om een verandering te laten slagen! Pats. Boem. Daar is onze toegevoegde waarde.

Want, op onze eigen wijze, met verrassende werkvormen en niet te beroerd om zelf ook onze handen uit de mouwen te steken, hebben we afgelopen 12,5 jaar al behoorlijk wat verandertrajecten begeleid. Met als uitgangspunt dus die verbinding. Een dikke dikke merci aan iedereen die ons minstens zoveel energie teruggeeft als wij hen geven, zodat we als échte partners samen kunnen (blijven) werken.

Hoe zit het eigenlijk met jullie verbinding? En dan heb ik het niet enkel over verbinding tussen mensen, maar ook hoe dingen georganiseerd, gestructureerd en belegd zijn. Benieuwd welke factor jullie hebben? Test hem dan eens op onze site. Ja, hij is vernieuwd. Ja, we horen graag wat je ervan vindt. En ja, ons testpanel en wijzelf zijn erg tevreden en hebben het glas al geheven.

Want mijlpalen moet je vieren in je leven! Dus proosten we op onze nieuwe propositie, nieuwe site, maar zeker ook op de koperen Bal. Zonder verbinding hadden we het zeker geen 12,5 jaar volgehouden. Wat mij betreft gaan we mijn ouders achterna. En volgen er dus vele mooie herinneringen. Benieuwd welke zij mij zullen geven als ze 50 jaar getrouwd zijn… 😉 #NogMaar1Jaartje!

 


Lees meer maandelijkse blogs van Mirjam

 

Deel dit bericht