Kabelbaan

Inspiratie nodig? Ga eens wat vaker van de kabelbaan!

05_icoon_Blog Inspiratie nodig?

Ga eens wat vaker van de kabelbaan!

Kabelbaan1 maand voorbij. Nog 1 maand te gaan. Ken of heb je Belgische schoolgaande kinderen? Dan weet je vast gelijk waar ik het over heb. Juist. De vakantie! En werken terwijl je kinderen thuis zijn, geeft nu eenmaal een extra dimensie 😉 Daar zat ik. Met 3 kinderen. Een hond. En…een deadline. En daar gingen we. Met 3 kinderen. Een hond. En… die deadline. Naar de speeltuin in het bos.

Ik geef toe, heel gerust was ik er niet op. Maar onder het motto: een andere omgeving en andere mensen om je heen, bieden een andere kijk op de zaken, wilde ik het graag proberen!

En natuurlijk kwam nadat ze een tijdje lief en zelfstandig gespeeld hadden (ik dus had kunnen werken) de – enigszins sturende – vraag: “Jij gaat toch ook wel van de kabelbaan?”.

Nou, dat kan ik iedereen aanraden! Want al hangend boven de grond met 3 kinderen die me aanmoedigden alsof hun leven ervan afhing, zag ik mijn schets ondersteboven op de picknicktafel liggen en wist ik wat er aangescherpt moest worden. Voor mij de zoveelste ervaring, dat een andere omgeving, je ook daadwerkelijk andere inzichten geeft.

“Jobcraften houdt je werk betekenisvol, gezond, plezierig en uitdagend. Zonder dat je van werkgever hoeft te veranderen!”

Hoe vaak wissel jij eigenlijk van werkomgeving? Of sta je eens stil bij je werkzaamheden, je eigen sterktes, zwaktes en wensen? En wat te denken die van je teamleden? Wist je dat jobcraften*, dat is de officiële term, je werk betekenisvol, gezond, plezierig en uitdagend houdt? Zonder dat je van werkgever hoeft de veranderen! Ideaal toch?

Heb je net even een zetje nodig van iemand anders om uit je comfortzone te stappen? Bel ons of maak gebruik van die schoolgaande kinderen die nu vakantie hebben. Heb je er geen? Geen nood. Ik weet zeker dat er genoeg buren, vrienden en of familieleden zijn van wie je ze een dagje mag lenen 😉

Fijne 2e helft van de vakantie allemaal! 😉


Lees meer maandelijkse blogs van Mirjam

 

Deel dit bericht