Je ziet hem ook overal

Image
Hoe een beeldmerk leeft!

Je ziet hem ook overal

Zittend in de zon, denk ik nog even terug aan 2018. Wat een jubileumjaar was dat! Kopenhagen. Ons boek natuurlijk. En De Bal. Hij wilde de gele kegels omgooien in Eindhoven, trok hij zijn zwarte broek en rode shirt aan als supporter van de Rode Duivels bij de WK-match en sportte zelf ook zo nu en dan. De Bal. Een klein geel rond balletje. De stip uit ons logo is een karakter geworden. Hij leeft. Onze Bal leeft!

En zoals iedereen die leeft, heeft ook hij vrienden. Fans zelfs! Mensen die reikhalzend uitkijken naar de vrijdagmiddag om te zien wat De Bal die week heeft beleefd. Hoe cool is dat? Nog leuker is dat mensen ons zelfs foto’s sturen als ze De Bal ergens (denken) gespot te hebben. Zo is hij al op verschillende plekken gesignaleerd. Zelfs in Taiwan!

Image
Image Image

“Zie jij ergens iets geels en ronds dat verdacht veel op De Bal lijkt?

Deel je foto met #DeBalDezeWeek en De Bal komt je persoonlijk bedanken met een gratis mini-workshop!”

Maar De Bal heeft ook wensen. Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe plaatsen ontdekken en zo zijn blik op de wereld verruimen. Nou zijn Ed en ik de beroerdste niet, dus bedachten we een plan om Bal te helpen. Als je ergens iets geels en ronds tegenkomt dat verdacht veel op De Bal lijkt: Deel je foto, mention/tag ons en gebruik de #DeBalDezeWeek. De Bal komt je graag persoonlijk bedanken en heeft geregeld dat je daar een mini-workshop bij cadeau krijgt. 😉

Een workshop waarin je ervaart dat ook jij meer kunt bereiken als je anders kijkt naar je communicatie, organisatie en motivatie. Je krijgt concreet, praktisch en direct toepasbare oefeningen, zodat je gelijk aan de slag kunt en ook na afloop nog regelmatig anders naar je uitdagingen blijft kijken. Handig toch? Het is typisch zo’n uniek geschenk dat leuk is om te geven én om te krijgen! Dus deel dit bericht gerust in je netwerk.

De Bal reageerde enthousiast op ons idee en stuiterde het weekend in. Net zoals een aantal mensen in ons netwerk. Zij zijn net zoals wij een beetje zot. Dat mag. Want werken moet leuk zijn - met behoud van resultaat hoor. Maar je moet er wel energie van krijgen. Werken met mensen waarmee we een ‘klik’ hebben, geeft ons die energie. Mensen die net zoals wij zien dat onze Bal nieuwe mensen móet leren kennen, zodat ook hij over 4 jaar ons 3e lustrum mee kan vieren!

Image Image Image
Image Image Image

Volg de Bal op Instagram en mis geen enkel avontuur!

Delen? Graag!


Geen column missen?

Meld je aan en ontvang een berichtje als onze nieuwe column live staat!

  • Als je je aanmeldt voor de maandelijkse column, slaan we deze gegevens op en gebruiken ze enkel om je de column te sturen. Meer informatie over onze koekjes, privacy en voorwaarden, vind je op Koekjes enzo!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.