Essentiedenkerstjes

Essentiedenkertjes; kaartjes om je team te verbinden

05_icoon_Blog Een kaartje trekken

EssentiedenkerstjesVorig jaar kreeg ik er 1 voor mijn verjaardag. En in menig gezellig eetcafé staat er ook 1 op de tafel. De originele is zelfs vertaald naar het Duits. Ik heb het over de Kletspot. De pot die ervoor zorgt dat je achter dingen komt van de ander die je nog helemaal niet wist. Ook al ken je elkaar al jaren. De pot die voor verbinding zorgt. De pot die ervoor zorgde dat er nu originele Essentiedenkertjes bestaan.

Essentiedenkertjes. Je kent ze wel! Uh…nee, vast nog niet, want we introduceren ze met deze blog. 😉  Maar goed, het zijn dus kaartjes die je uitdagen anders naar de situatie te kijken en te handelen vanuit krachten en kansen. Kaartjes die ervoor zorgen dat je achter dingen komt van jezelf of je teamleden die je nog helemaal niet wist. Ook al ken je elkaar al jaren. Kaartjes die voor verbinding zorgen.

“Trek een kaartje en leer als team groeien vanuit kansen en krachten”

En dat is juist wat elk team nodig heeft. Zeker als je iets ingrijpends hebt meegemaakt. En heel eerlijk: corona is dat. Gaan jullie straks op dezelfde voet verder? Of wil je je inzichten van afgelopen tijd meenemen naar je nieuwe situatie? Wij zijn ervan overtuigd dat je nu moet schakelen met en werken aan je team. En er zijn genoeg werkvormen die je daarbij kunnen helpen.

Durf daarbij eens een andere vorm te kiezen dan je gewend bent. Want we weten allemaal dat als we dezelfde dingen doen, we dezelfde resultaten krijgen. En dat is nu net niet waar je op zit te wachten. Dus daag jezelf eens uit, trek een Essentiedenkertje en ga het gesprek aan. Met jezelf of met anderen. En groei vanuit de krachten van je team en de kansen die er voor jullie liggen.

Want ook al ken je je collega’s al jaren, er is altijd iets dat je nog niet weet. En dankzij een ‘eenvoudig’, maar o zo doeltreffend kaartje, kan je dat een hoop opleveren. Je bestelt ze gemakkelijk in onze webshop. Of wacht je liever? Want wie weet krijg je de Essentiedenkertjes wel als relatiegeschenk. Of vind je ze in het bedrijfsrestaurant. Of zie je ze bij Bielomatic-Leuze (D) liggen, omdat de originele vertaald zijn naar het Duits. 😉

 

Meer informatie of direct bestellen


Lees meer maandelijkse blogs van Mirjam

 

Deel dit bericht