PTJ-201811

Een roadtrip? Altijd doen. Ja jij ook ;-)

05_icoon_Blog Een roadtrip? Altijd doen.

Ja jij ook 😉

PTJ-201811“Dáááág! Tot zondag.” Met gemixte gevoelens zwaaide ik naar de thuisblijvers. Voor het eerst in 10 jaar ging ik er met een goede vriendin even tussenuit. Geen mannen. Geen kinderen. Wel terrasjes. En winkels. En gesprekken. Veel gesprekken. Muziekje aan en rijden maar. De reis was begonnen.

En niet alleen de reis. Het hele weekend was begonnen. Want, om met de woorden van Loreena McKennitt te spreken: ‘The journey, not the destination, becomes a source of wonder.’ Omdat je simpelweg nooit weet wat er (letterlijk) op je pad komt. En wat dat ook is: 2 meiden gaan daar anders mee om dan 2 mannen.

Net zoals dat ons andere dingen opvallen onderweg en in een stad dan mannen. En we andere gesprekken hebben met dan zonder mannen. Dat heb je zelf ook vast eens ervaren. Privé, maar ongetwijfeld ook zakelijk. Vandaar dat goede teamsessies echt een meerwaarde voor het bedrijf kunnen zijn. Met de nadruk op goede. 😉

“Hoe vaak neem jij echt de tijd om je uitdagingen eens vanuit andere invalshoeken te belichten? “

DeBal_RoadtripHoe vaak neem jij echt de tijd om je uitdagingen eens vanuit andere invalshoeken te belichten? Hoe vaak laat jij je inspireren en verrassen door een andere omgeving en andere mensen om je heen? Hoe vaak kom jij met andere ideeën om je vraagstukken op te lossen? En…zie je een causaal verband?

Onze 3 dagen vlogen voorbij en voor ik het wist stond het thuisfront me weer enthousiast op te wachten. Ik vertelde over het avontuur van de afgelopen dagen. Over de vrijheid. De nieuwe inzichten. De energie. De verdieping. De versterking. Even bleef het stil, waarna we elkaar aankeken en wisten dat we hetzelfde dachten. En je kent ons…Wat denk je: stap je in?


Lees meer maandelijkse blogs van Mirjam

 

Deel dit bericht