Een bolletje sla-ijs a.j.b.

Ja, je leest het goed!

Een bolletje sla-ijs a.j.b.

Image

Ik stuiter nog een beetje na. Mir en Ed hadden weer eens een wild idee. En nu is dat idee gewoon te koop. Omdat er fantastische mensen zijn die ons zotte idee konden en wilden uitvoeren, zodat Boer Den Hoedt een nieuwe markt kan aanboren met zijn product. Je weet wel Boer Den Hoedt, die van de kluitsla. En van het unieke sla-ijs...

Sla-ijs. Ja, je leest het goed. IJs gemaakt van de lekkerste verse sla die er maar is. IJs om je te laten ervaren dat je zoveel meer met sla kunt dan gewoon enkel een salade maken. IJs om je te laten zien hoe geweldig samenwerken kan zijn. IJs om je te laten inzien dat verder kijken dan je eigen business werkt. Want hé...ijs maken is nu niet echt ons ding. 😉

Maar samenwerken is dat wel. In dit geval te beginnen bij de producenten van het goed en kwalitatief hoog basisingrediënt: Boer Den Hoedt. Om het vervolgens te laten maken door, toen al onze favoriete ijsbereider, maar nu helemaal: Marc van De IJshoren. En online krijgt het sla-ijs natuurlijk de opvallende aandacht die het verdient dankzij Webprofit.

"Verder kijken dan je eigen business werkt"

Werk jij eigenlijk écht samen? En hoe vaak zoeken jullie buiten je eigen vakgebied en branche naar oplossingen? Wij zijn als 4 totaal verschillende bedrijven tot een resultaat gekomen, waar we met z’n allen enkel van hadden kunnen dromen. Niet alleen commercieel gezien, maar zeker ook qua werkvreugde!

En gaat het uiteindelijk niet om hoe blij je ergens van wordt? IJs helpt daar wel bij overigens, blijkt uit onderzoek. Dus heb je na het lezen trek gekregen in een bolletje? Of juist nood aan? Bezoek dan gerust De IJshoren in Arendonk. Daar waar het ijsbolletje begon te rollen. Daar waar ons idee werkelijkheid werd!

Meer weten over samenwerken? Check dan o.a. 14 april, 5 mei of 24 mei in ons boek!

Delen? Graag!


Geen column missen?

Meld je aan en ontvang een berichtje als onze nieuwe column live staat!

  • Als je je aanmeldt voor de maandelijkse column, slaan we deze gegevens op en gebruiken ze enkel om je de column te sturen. Meer informatie over onze koekjes, privacy en voorwaarden, vind je op Koekjes enzo!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.