Omdat het leuk is om te geven. #PayItForward

#PayItForward

Natuurlijk mag ook in 2021 onze pay-it-forward-actie niet ontbreken. Vul jij het rijtje van Goedgewerkt!, Logopedie met Lindsay, Satelligence, WIJzer Dankzij en KFE aan?
Geen video van onszelf, maar helemaal wat wij bedoelen met verbinding. Hoe maak jij verbinding?

Wat

Je kent het citaat van Einstein vast: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results”.

Toch blijkt het in de praktijk vaak lastiger dan verwacht om de dingen anders te doen. Terwijl de noodzaak om de dingen anders aan te pakken om meer resultaat te bereiken wel steeds groter wordt.

We helpen je graag met onze aanpak die net een beetje anders is, dan anderen!

Eentje waarin verbinding centraal staat. Want enkel als je de juiste verbinding hebt met de ander, kun je meer bereiken. Of dat die ander nu een teamlid is, je klant, je baas of je leverancier. Maar hoe doe je dat? Welke aspecten komen daar precies bij kijken en welke stappen moet je zetten?

Al meer dan 12 jaar jaar helpen wij organisaties met dit soort vraagstukken. En sinds 2016 doen we altijd 1 project gratis. Zo ook dit jaar.

“We zijn zo blij met jullie werk en positieve energie van de afgelopen weken. Samen met jullie het DNA van Satelligence ontrafelen was ontzettend leuk en leerzaam. Resultaat: een kick ass corporate story om Satelligence beter te positioneren!”
Sacha de Graaf – Satelligence
"Eén kritische vraag over mijn positionering leidde tot een fijne samenwerking met Mirjam en Edwin, met als resultaat een hele mooie en duidelijk vormgegeven website die aansluit bij wie ik ben: Goedgewerkt!"
Leontien Kamps - Goedgewerkt!

Gratis, maar niet voor niets

Onze pay-it-forward actie kost je niets, maar we vragen je wel eerlijk te antwoorden op de vragen die we je gaan stellen in de 1e fase van het traject. Alleen dan kunnen we een doelgerichte aanpak ontwikkelen. Eentje waarbij we het waarderen als jij en je eventuele teamgenoten inzet en betrokkenheid tonen.

Wie verdient dit?

Natuurlijk kun je jezelf opgeven. Maar hoe leuk is het als je juist voor een ander het verschil kunt maken en hem of haar verrast met dit unieke aanbod? Geef ons de juiste gegevens door en wij zorgen voor de rest!

Je kunt jezelf aanmelden tot 1 februari 2022 door ons een mailtje te sturen of te bellen en te vertellen waarom juist jij (of degene die je opgeeft) dit verdient. Alle inzendingen krijgen voor 28 februari 2022 persoonlijk bericht. En uiteraard maken we de winnaar bekend via onze socials.

"Dankzij jullie zijn we razend enthousiast en extra gemotiveerd om een nieuwe weg in te slaan en bruggen te bouwen!"
Esther Smeets - WijzerDankzij
"Jullie leveren fantastisch werk en hebben mij echt dieper laten nadenken over de essentie van logopedie en hoe dit te laten samenvloeien met mijn persoonlijkheid."
Lindsay Mattheys - Logopedie met Lindsay