Strategie & tactiek

Doen! En steeds vooruit blijven denken.

Kenmerken

Strategisch advies

Image

Je kent het citaat van Einstein vast: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results”.

Toch blijkt het in de praktijk vaak lastiger dan verwacht om de dingen anders te doen. Terwijl de noodzaak om de dingen anders aan te pakken om meer resultaat te bereiken wel steeds groter wordt.

We helpen je graag met onze aanpak die net een beetje anders is, dan anderen!

We helpen je graag. Op onze eigen succesvolle manier. Met de verbindende gele draad.

Wil of moet je succesvol veranderen? Dan is verbinding namelijk cruciaal. Als echte partners adviseren we je de beste strategie voor jouw organisatie.

Aanpak

9 Building Blocks for Connection™️

4K_9BBoC

Model: 9 Building Blocks for Connection™️

© Essentiedenkers

Welke creatieve werkvorm we ook inzetten: de 9 Building Blocks for Connection™️ liggen aan de basis van onze aanpak. In dit model staat verbinding centraal. En dat is precies wat we doen. Wij verbinden mensen door patronen te ontdekken, waar nodig te doorbreken, te creëren of in stand te houden.

We bouwen de 9 blokken zo dat de aanpak perfect past bij jullie situatie. Elk bouwwerk is dus anders, maar hebben in basis dezelfde elementen. Van positioneren tot borgen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?Maak een afspraak

Ik wil liever nog iets meer lezen…

Een must voor ons allemaal!

Fika

Fika

Fika. Het heerlijke (en effectieve) sociale gebruik in Zweden 🇸🇪. Bewust tijd inlassen om bij te praten met een kop koffie en wat zoets. De kracht van dit moment zit hem in het feit dat het bewust is ingelast en niet zoals wij hier vaak doen: snel snel een tas of bakkie uit de automaat halen. Daardoor kun je je sociale contacten écht onderhouden. Aandacht hebben voor elkaar en verbinding maken.

En laten die verbindingen nu juist weer van cruciaal belang zijn bij samenwerken. Je kent vast het model van Lencioni over dat een groep mensen die samenwerkt iets anders is dan een team. En geloof me fika-momenten leveren een grote bijdrage aan alle 5 de criteria. Logisch dus dat we dit culturele fenomeen overgenomen hebben in onze aanpak.

En dit vonden ze

Zij gingen je voor

Ben je benieuwd naar de case achter de review? We vertellen je hem graag.
"Ik vond het een leuke en geslaagde dag. Het is fijn om zo op een andere locatie met elkaar in gesprek te gaan en de manier waarop jullie dat doen triggert iedereen!"
Carin Vos – DOVA OV-data
“We zijn zo blij met jullie werk en positieve energie van de afgelopen weken. Samen met jullie het DNA van Satelligence ontrafelen was ontzettend leuk en leerzaam. Resultaat: een kick ass corporate story om Satelligence beter te positioneren!”
Sacha de Graaf – Satelligence
SGEImageImage
ImageImage
ImageImageImage
ImageImage
ImageImageImage
ImageImage
ImageImageImage
ImageImage
ImageImageImage
“Sparren met hen levert nieuwe inzichten, creatieve oplossingen en verrassende conclusies op. Door hun vermogen hun eigen inzichten voortdurend ter discussie te stellen en nieuwe paden te verkennen is werken met Edwin en Mirjam altijd weer verrassend”
Paul Sebregts - Directeur-bestuurder at Woonik (Nederweert-Stramproy)
“Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten.”
Esther van den Hende – projectmanager PoZoB

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

Bouw je eigen succesvolle veranderstrategie

9 bouwblokken en hun niet te missen effect
B2022_9BBoC_cover_concept

Lees en leer alles over ons model van de 9 Building Blocks for Connection: dé werkwijze om succesvolle verbindingen te leggen.

Releasedatum over:

Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu

Deel deze pagina