Cement

49,50

Cement beschrijft het onmisbare element van goed werkende teams: verbinding. En houdt daarbij de 9 essentiële bouwblokken nauwlettend in het oog. Deze 9 Building Blocks for Connection vormen namelijk de basis van ieder vraagstuk. En het is juist de combinatie van het cement met de blokken die een positief effect heeft op organisaties.

Het boek beschrijft concreet welke 9 blokken voor succes zorgen en hoe ze zich ten opzichte van elkaar verhouden. Direct toepasbare oefeningen in combinatie met bewezen adviezen en unieke invul-canvassen, dagen de lezer uit zelf aan de slag te gaan met zijn vraagstuk. En zo een positief effect op zijn organisatie te creëren.

Mirjam Goes en Edwin Claassens zijn organisatiestrategen en specialisten in het stimuleren van groepsdynamiek. Aan de hand van unieke werkvormen, krijgen zij op een luchtige manier de essentie van het vraagstuk boven tafel en bouwen zij aan een oplossing. 

Hun bewezen aanpak gaven zij vorm in het managementmodel “9 Building Blocks for Connection”.

  • Praktische uitleg 9 Building Blocks for Connection
  • Bewezen adviezen voor verbinding 
  • Direct toepasbare oefeningen
  • Unieke invul-canvassen

Cement is het vervolg op “Pellen tot de kern: 372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie”.

ISBN 978964 590227

Als je boeken wilt bestellen voor je team of organisatie. Neem dan contact op voor een speciale aanbieding.   Ben je een boekhandel of retailer? Neem dan contact op voor een mogelijke staffelkorting.